The RKB will receive  Dendermonde Begium in rugby Tour on Saturday 19th October

The RKB is pleased to received  Dendermonde in Tour

Emile, former player RKB season 2018/2019, during his Erasmus time in Bratislava, is coming back with his team.

Indeed, more than his team, his family club as his father is the President. Also, his brother Peter has played for us against RC Donau Wien, when he was in trip in Central Europe.

Quantior

We are happy having such partnership, showing it’s more than a short term friendship, and rather keep the exchange once the people are gone back in their country.

Not easy to set it up, with the distance and the conflicts and challenge or both calendar, but we find the way to host a home match against a Belgium team.

Always a great atmosphere during a rugby Tour, the RKB has hosted – the past 4 years – teams from Spain, UK, Austria, and now Belgium. Our facilities improve, our squad grow, and our management learn from the western standards, bringing better quality in Slovakia.

More details coming up soon, but kick off to be expected at 14.00 as usual. Any players from Slovakia interested to support are welcome. Contact us

https://dendermonderugbyclub.be/

Dendermonde Rugby Club 01Dendermonde Rugby Club 02Dendermonde Rugby Club 03Dendermonde Rugby Club 04Dendermonde Rugby Club 05Dendermonde Rugby Club 06Dendermonde Rugby Club 07dendermonder

RKB v sobotu 19. októbra privíta na svojom ihrisku klub Dendermonde z Belgicka

Teší nás, že privítame Dendermonde počas ich rugby tour

Náš bývalý hráč Emile, ktorý obliekal dres RKB v sezóne 2018/2019, počas svojho Erasmus pobytu v Bratislave, sa teraz vracia i so svojim domácim klubom.

Je to naozaj jeho “rodinný” klub, keďže jeho otec je prezidentom klubu a hrá zaň i jeho brat Peter, ktorý posilnil RKB proti RC Donau Wien, keď si odskočil na výlet do strednej Európy.

Teší nás, že máme takéto partnerstvo. Je to ukážka toho, že rugby je viac ako len krátkodobé kamarátstvo a že udržiavame s našimi bývalými hráčmi vzťahy aj po ich návrate do domácej krajiny.

Zápas nebolo jednoduché pripraviť, keďže vzdialenosti sú veľké a kalendáre plné. Našli sme však spôsob, ako zorganizovať domáci zápas proti belgickému tímu.

Rugby tours prinášajú skvelú atmosféru a RKB počas uplynulých 4 rokov hostil tímy zo Španielska, UK a Rakúska. Teraz pribudne i klub z Belgicka. Naše zázemie neustále vylepšujeme, náš tím sa rozrastá a náš manažment sa učí zo západných štandardov a prináša na Slovensko lepšiu kvalitu.

Viac podrobností prinesieme čoskoro, no očakávame, že výkop bude už tradične o 14.00. AKýkoľvek hráči zo slovenských klubov, ktorí by sa k nám chceli pridať a zahrať si, sú vítaní. Kontaktujte nás.